Adres

Eerbeek 6961KE
Werfakkerweg 83

Bel ons

A. v Essen      06 - 227 115 39

MuroSubli®

het PVC-vrije textielbehang voor sublimatie

Slaapkamer wand appartement 2 van https://hoeveplexat.nl/

Groot kleurbereik, kleurvast en ondoorzichtig

Het nadeel van het bedrukken van wandbekleding met UV-drogende inkten is dat de inkt niet geurloos is.
Evenzo levert het bedrukken met latex een muurbekleding op die gevoelig is voor krassen en niet kan worden schoongemaakt. Latexinkt is ook verkrijgbaar in een relatief beperkt kleurengamma. Andere veel voorkomende klachten hebben betrekking op het doorschijnen van een onderliggend oppervlak door het papier, of veel zichtbare naden, vooral op grotere oppervlakken. 

Het PVC-vrije textielbehang MuroSubli®WR heeft geen van deze nadelen. Het is de enige textiele wandbekleding die kan worden bedrukt met directe sublimatie of transfersublimatie. Het resultaat is een geurloze bedrukking, een zeer breed kleurenpalet en de mogelijkheid om het behang (inclusief fotobehang) naar persoonlijke voorkeur te ontwerpen. Doordat de kleur in het polyester is verwerkt, kunnen de inkten niet loslaten

Ze blijven mooi en zo goed als nieuw. Het textiel is ook heel gemakkelijk schoon te maken. De achterkant van het textiel is voorzien van een grijze coating die ervoor zorgt dat het onderliggende oppervlak niet doorschijnt. Naadloze kwaliteit met een strak resultaat MuroSubli®WR is verkrijgbaar in breedtes van 320 en 160 cm, wat minder of geen naden betekent – ​​des te beter voor het ontwerp. Het is 50 meter lang. MuroSubli®WR levert altijd een strak resultaat zonder uitrekken, kreukelen of rafelen. Doordat het een semi-matte afwerking heeft, is het ook geschikt voor royaal verlichte ruimtes.

MuroSubli® WR is water- en stofafstotend, PVC-vrij en DIN4102 B1 gecertificeerd. 

MuroSubli® UVTex

MuroSubli® UVTex, een PVC-vrij, naadloos fotobehang dat op één vel wordt gedrukt. Het kan zelfs worden gebruikt om grote muren naadloos te bedekken. Door de grijze coating op de achterkant schijnt de ondergrond niet door. Hierdoor zullen eventuele oneffenheden op de muur niet opvallen.

MuroSubli® UVTex is geschikt voor UV-printing en verkrijgbaar in een tot breedte van 320 cm en lengte tot 50 meter. 

  • Eenvoudig aan te brengen
  • Brandvertragend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Krasbestendig
  • Fijne structuur
  • Hoge dekking
  • PVC-vrij

MuroSubli® Soft Touch Gezellig

MuroSubli® Soft Touch Cosy is een textiele wandbekleding op basis van een non-woven laminaat en een stoffen toplaag. Het heeft een comfortabele touché en een rijk ogend oppervlak. Geschikt voor sublimatie, het neemt kleuren prachtig aan. Verkrijgbaar in een breedte van 135 cm. PVC-vrij Geurloos Breed kleurengamma Luxe Zachte aanraking Super matte afwerking
error: Content is protected !!

Luxe textielbehang

Wij maken foto's in opdracht

Projecten en individueel

Vraag het ons, we kunnen het meestal wel leveren

Gaat u weg... of kunt u het niet vinden.
Laat ons u dan verder helpen.
En bel ons of mail en wij nemen contact op.

MuroSubli®

Luxe pvc-vrije foto textielbehang, sterk, brandwerend, en makkelijk schoonmaken

Soft Touch Cosy

Luxe geurloze wandbekleding, met zachte aanraking.

Printers leverancier Gallery Walls

Leverancier

We zitten in het pand van de leverancier, dus rechtstreeks contact voor soepele communicatie.